Skip to content

NAJBOLJI PBN HOSTING

PBN Hosting

Odabir najboljeg PBN hostinga od samog početka bit će nevjerojatno važan, stoga smo sastavili najbolje u testiranju PBN hosting usluga. U nastavku ćete vidjeti koje bismo svima preporučili da koriste ako izrađuju PBN stranice.

PBN Hosting

Easy Blog Networks – Ovo je najveći igrač na tržištu PBN-Hosting usluga, te je daleko najkorištenija usluga kada je PBN izgradnja u pitanju. Najlakši su za korištenje, najjeftiniji po PBN-u i daleko najsigurniji. Koristili smo ih mnogo godina, sa samo nekoliko PBN stranica koje su zatvorene od nekoliko tisuća izgrađenih na ovom hostingu.

 • Najjeftinije – od 1,70 USD po blogu
 • 1 kliknite WordPress instalacija
 • Jedinstvene IP adrese
 • Unaprijed instaliran s temom i dodacima
 • Besplatno ponovno kreiranje starih stranica
 • Niske stope deindeksacije
 • Sigurne stranice koje se ne hakiraju
 • Najkorišteniji PBN hosting na svijetu!

PBN.Hosting – Ovo je također jedna od najvećih usluga kada je u pitanju PBN web hosting. Koristili smo njihov hosting u nekoliko navrata za klijente i mislimo da je dobro funkcionirao. Dobre cijene i jednostavan hosting za korištenje, daju im drugo mjesto u našem najboljem testu PBN hosting igrača. Jedino ih Easy Blog Network pobjeđuje, mislimo da su malo oštriji u većini stvari.

 • Jeftino – od 1,79 USD po blogu
 • 1 kliknite WordPress instalacija
 • Različite IP adrese
 • Unaprijed instaliran s temama i dodacima
 • Besplatna rekreacija Wayback stroja
 • Nema otisaka stopala s hostinga
 • Nema zastoja
 • Besplatna proba za 7 dana!

Što je PBN hosting?

PBN Hosting je web hosting koji je posebno razvijen za one koji žele izgraditi PBN mrežu, ali može se reći da je na mnogo načina sličan normalnom web hostingu. Velika je razlika u tome što dobivate mnogo nižu cijenu po blogu nego da kupite običnog web hosta. Može ih ponuditi jer nije namjera da na tim stranicama gradite velika web-mjesta, što znači da vam također ne trebaju dati ogromne resurse u snazi poslužitelja ili prostoru na tvrdom disku.

Jedinstvene IP adrese na PBH hostingu

Možda je najveći razlog zašto dobivate PBN hosting umjesto da sve stranice izbacujete na običnom web hostu taj što ćete dobiti jedinstvene IP adrese za svaku stranicu. Ovo je nešto što morate imati, a to obično ne dobijete na drugim web hostovima. Tamo možda 1000 različitih stranica dijeli istu IP adresu, a povrh svega, sve vaše PBN stranice dijelit će istu IP adresu. Naravno, to ne želite, jer to jako povećava rizik da budete otkriveni.

I možete reći da je to prvi kamen temeljac i možda najvažniji pri izgradnji PBN mreža, ostaviti što manje tragova. Pokretanje različitih IP adresa na svim vašim PBN stranicama stoga je također obavezno. Obični web domaćini mogu vam također ponekad ponuditi da dobijete jedinstvene IP adrese, ali tada obično naplaćuju oko 100 SEK dodatnih po IP adresi – A rijetko možete kupiti posebno mnogo po tom pitanju. Ako namjeravate kupiti mnogo domena i izgraditi veliki PBN, tada ćete morati kupiti namjenski PBN hosting.

Koliko košta PBN hosting

Cijena PBN hostinga uvelike varira i u potpunosti ovisi o veličini vaše mreže koju namjeravate izgraditi. Ali jednostavno rečeno, možete reći da postaje jeftinije po mjestu što je veći vaš PBN, što je velika prednost ako namjeravate graditi velike mreže. Ali uzimate li uslugu kao što je Easy Blog Networks tako da njihov najmanji paket ima mjesta za 10 PBN stranica i košta vas 35 USD. Stoga će postojati cijena po stranici od 3,5 USD za svaku PBN stranicu. Ako tada kupite prostor za 300 PBN stranica, platit ćete samo 1,73 USD po stranici, tako da ste pali na polovicu cijene po stranici.

Naravno, ovo košta puno ako namjeravate izgraditi veliku PBN mrežu od nekoliko stotina stranica, ali je relativno nevjerojatno jeftino u usporedbi s kupnjom veza ili njihovim iznajmljivanjem. Ako idete preko SEO agencije, oni će naplatiti oko 10 puta više za iste linkove, kao da sami sjedite na njima. Dakle, dugoročno gledano, uštedjet ćete ogromnu količinu novca na izgradnji vlastitog PBN-a. A ako ste malo lukavi, možete se povezati s mnogim vlastitim stranicama, ali i uzeti i prodati poveznice putem stranice kao što je Fiverr. Postoji mnogo kupaca koji dobro plaćaju za ispravne veze.

Ostavlja li PBN web host tragove?

Ostavljanje tragova za sobom još je jedna velika prednost dobivanja pravog PBN hostinga, jer to je upravo ono što namjenske PBN hosting tvrtke sigurno skrivaju. S običnim web hostingom Google će moći vidjeti mnogo tragova o tome tko je vlasnik stranice, što je očito na vašu štetu. Uz PBN hosting, oni će pružiti minimalne informacije o vama tko posjeduje PBN stranice, a tko je vlasnik samog hostinga. Nikada ne bismo pokušali izgraditi PBN mrežu putem običnih web hostova jer oni ostavljaju previše informacija o vama, a to će biti izuzetno skupo čak i ako imate mnogo stranica.

Prvo isprobajte pbn hosting besplatno

Nešto što je jako dobro je da možete testirati PBN hosting 7 dana besplatno, što vam nijedan drugi web host ne može ponuditi. To je naravno zato što su dobro svjesni da tko god kupi PBN hosting i uloži trud, bit će dugoročan korisnik. A ta su mjesta u usporedbi s njima vrlo mala, pa ne zahtijevaju puno podatkovne snage od svojih poslužitelja. No, naravno, mislimo da biste trebali iskoristiti 7 dana koje dobivate besplatno i malo testirati na njihovom hostingu. Kada istekne 7 besplatnih dana, možete odabrati koji plan (veličinu) PBN-a želite kupiti.

Jednostavna instalacija na svakom mjestu

Također ovo s činjenicom da PBN hosting ima izuzetno jednostavnu instalaciju WordPress je veliki faktor na kraju, jer ćete primijetiti da je vrijeme novac. Sjedenje na običnom web hostu i ispunjavanje mnoštva različitih informacija na svakoj PBN stranici potrajat će dosta dugo. Osim toga, morat ćete kreirati mnogo različitih adresa e-pošte i mnogo različitih lozinki za prijavu. Putem pravog PBN hostinga, sve vam se instalira automatski i nećete morati pamtiti sva rješenja za svako PBN stranica. Uvijek ćete pristupiti svim stranicama putem prijave na svoj PBN hosting.

Uspjeli smo instalirati i pokrenuti 200 web-mjesta u jednom danu putem Easy Blog Networks, za što bi vam na običnom web hostu vjerojatno trebalo tjedan dana. Sve se to događa čim upišete domenu na hostingu, a oni automatski na svakoj stranici upisuju različita imena, pa dodatno skriva tragove da se iza svih stranica radi o jednoj te istoj osobi.

Koliko stranica mogu imati na e PBN hostingu?

Broj stranica na PBN hostingu je neograničen, moglo bi se reći, ali možda ćete prvo morati kontaktirati hosting uslugu ako želite kupiti nešto veći paket. Ali sami smo izgradili nekoliko PBN mreža s do 1000 stranica na jednom PBN hostingu. Dakle, stvarno nema ograničenja u pogledu veličine mreže koju možete napraviti. Ali savjet koji bismo vam dali jest da uvijek možete otvoriti 2 različite manje mreže umjesto jedne velike. A onda mislimo da je očiti izbor Easy Blog Networks i PBN.hosting koji su dva najveća igrača na tržištu.

Je li moja PBN mreža sigurna na takvom hostingu?

Rekli bismo da su ovi PBN hosting servisi možda i najsigurniji, jer ni na koji način ne surađuju s Googleom. Mnoge druge velike usluge web hostinga imaju vrlo jaku suradnju s Googleom, a to naravno može biti vrlo problematično za vas koji gradite PBN mreže. Jednostavno nije nemoguće da će u nekom trenutku u budućnosti doći do pritiska Googlea na web hosting, čime biste mogli izgubiti ogromnu količinu novca i vremena. Gledamo li čisti sigurnosni aspekt, barem se uopće ne bismo brinuli. Mi naše PBN mreže imamo na ovim servisima već dugi niz godina i u svakom slučaju nikada nismo imali problema s njima.

Kako mogu platiti hosting?

Kod većine usluga hostinga možete platiti na mnogo različitih načina, ali postoje opcije kao što su PayPal, kreditne kartice i još neke, između ostalog, na Easy Blog Networks. Povezali smo naše kartice tako da se uplate automatski odbijaju cijelo vrijeme, tako da ne riskirate da vam se stranice ugase, a time i izgubite puno rangiranja. Stoga je dobar savjet za sve da im uvijek dopustite automatsku isplatu s vaše kartice ili s vašeg PayPal računa.

Trebam li tamo kupiti hosting domene?

Na svom PBN hosting računu pohranjujete samo svoje web stranice i stoga ne kupujete svoje domene. Same domene kupujete kod drugih web domaćina i obično ne košta ništa samo pohranjivanje domena kod njih. Nakon što ste kupili domene koje ćete koristiti u svojoj PBN mreži, promijenit ćete DNS adresu svake pojedinačne domene. Kada to bude gotovo, vaša će stranica biti spremna za rad za samo nekoliko sati.

Koji je najbolji PBN hosting?

Gradimo PBN stranice već mnogo godina i testirali smo mnogo različitih usluga hostinga. Između ostalog, pokušali smo graditi na potpuno običnim hosting uslugama i to je uspjelo, ali je vrlo skupo, a prije svega vrlo nefleksibilno. Mi dobivamo najbolji PBN hosting u koji bismo uložili Easy Blog Networs ili PBN.hosting. Ove dvije hosting usluge su one koje koriste svi koji grade PBN mreže i oni su ti koji znaju svoje. I vi ćete uštedjeti mnogo novca odabirom jednog od njih, a sebi uštedjeti nevjerojatnu količinu vremena zahvaljujući činjenici da je s njima tako jednostavno raditi na mnogim stranicama.

Trebate li prvo usporediti PBN hosting?

Mislimo da bi bilo dobro usporediti PBN hosting prije nego što uđete u sve, a zatim možete uzeti i uložiti velika sredstva u onaj koji vam se najviše sviđa. Sigurno smo ga već usporedili za vas, ali naravno, trebali biste ga i sami isprobati. Onda znate koje su prednosti i mane između različitih PBN hosting usluga.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria